Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

skoda

Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [4/4]

Prethodne galerije slika sa sajma automobila, pogledajte prvi deo, drugi deo, treći deo. Ovo je četvrti, poslednji deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


Škoda Rapid Spaceback zvanično predstavljen

Škoda je konačno objavila fotografije varijante modela Rapid pod nazivom Spaceback. Spaceback ima isto međuosovinnsko rastojanje kao i hečbek varijanta, modifikovan zadnji kraj na kome se nalazi D stub i mali prozor da bi se poboljšala preglednost pozadi.


Slike sa sajma automobila u Beogradu 2013

U nastavku možete videti slike nekih modela sa sajma automobila u Beogradu. Alfa Romeo BMW Citroen Dacia Ford Honda Hyundai Jeep Kia Lada Lexus Land-Rover Mazda McLaren Mini Mitsubishi Peugeot Renault Skoda Subaru Suzuki Toyota Oldtajmeri Zahvaljujemo se fotografu @dusanvita na profesionalnosti.


Noviteti na sajmu automobila u Beogradu

51. Međunarodni salon automobila trajaće od 22. do 31. marta. Na njemu će biti više od 400 izlagača, domaćih i stranih proizvođača i uvoznika putničkih automobila, lakih privrednih vozila, motocikala, pratećih delova i opreme. Premijerno će na sajmu biti predstavljen 51 model, a među njima 10 premijerno predstavljenih modela na sajmu automobila u Ženevi.


Nova Škoda Oktavija, zvanične slike

Nova Škoda Octavia bazirana je na VW modularnoj MQB platformi. U odnosu na prethodni model duža je 90mm tako da njena dužina sada iznosi 4659mm.


Anastacia u reklami za Škodu Citigo [video]

Anastacia je gost u gotovo svim reklamama za novi Citigo. Evo jedne zanimljive.


Skoda Rapid nove slike

Nova Škoda Rapid, fotografije


Nova Škoda Rapid špijunske fotke [galerija]

Češki proizvođač automobila sve više skida kamuflažu sa svog novog predstavnika u nižoj srednjoj klasi, modela Rapid. Ovog puta snimci su načinjeni u Nemačkoj na stazi Nurburgring. Model Rapid je na 2011. godine na Frankfurtskom sajmu automobila predstavljen kao koncept „Mission L“. Prvi javni nastup finalnog proizvoda biće u septembru na Pariskom sajmu automobila. Rapid…»