Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

fiat

Želje kupaca novih automobila i stvarnost ?

Na osnovu ankete sa sajta mojnoviauto.com u kome smo pitali kupce koji bi auto najradije kupili kao nov i podataka o prodaji vozila za januar i februar 2016. godine, došli smo do sledeće statistike. Kao što vidimo, ljudi bi najradije kupili Opel Astru i Toyotu Auris, ali se ipak odlučuju za Hyundai i30 i Fiat…»


Slike sa sajma automobila u Beogradu – BG Car Show 2014 [2/4]

Prvi deo slika sa sajma automobila u Beogradu pogledajte ovde. Ovo je drugi deo slika sa sajma automobila u Beogradu. Pogledajte …


Fiat 500L poboljšanja za 2014. godinu i verzija Beats Edition(tm)

Fiat predstavlja novu specijalnu seriju 500L Beats Edition™ i novi proizvod Fiat 500L 2014., koji racionalizuje ponudu novim bojama, unutrašnjim oblicima i opcionim izborima za nove članove porodice 500.  


Fiat predstavlja Panda Cross i Freemont Cross

Fiat će na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi predstaviti dva nova modela: Panda Cross i Freemont Cross. Oba modela nude ekskluzivnu opremu za bezbednost korisnika i maksimalnu udobnost sa jedinstvenim stilom. Panda Cross Nova Panda Cross je agilno vozilo kojim se lako upravlja u gradskoj vožnji sa dodatnom opremom karakterističnom za 4×4 terensko vozilo više…»


Noviteti na sajmu automobila u Ženevi

Salon automobila u Ženevi trajaće od 6. do 16 marta 2014. godine je najbitniji sajam automobila u svetu. Na njemu će biti predstavljen veliki broj noviteta gotovo svih proizvođača automobila.


Realni test Fiata 500L

Test srpskog Fiata 500L urađenog od strane sajta carz.rs u kome realno možete videti dobre i loše strane ovog automobila. Ceo test sa slikama možete naći na strani ovde.


Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu

Fiat Stojanov na sajmu motornih vozila u Novom Sadu koji se održava od 16. do 20. oktobra predstaviće pored standardne ponude i nekoliko premijera. Po prvi  put premijerno biće izložena potpuna Fiat 500L ponuda vozila.


Sajam automobila u Nišu 2013 [SLIKE]

Fotografije sa cenama automobila koji su izloženi na sajmu u Nišu.


SMEG 500 frižider dizajniran po ugledu na Fiat 500

Model frižidera „SMEG 500“, proizveden od strane kompanija Smeg i Fiat, uz stilsku podršku kompanije Italia Independent, imao je svoju svetsku pretpremijeru, juče uveče u Parizu. Predstavljanje se odigralo u koncept radnji Colett,e u ulici Rue Saint-Honore. Mami pogled, izaziva osmeh, primenjuje strast kreativnosti na samu striktnost tehnologije: ovo su koncepti dizajna koji su uvek…»


Kompanija Fiat Automobili Srbija uvela treću smenu u tri pogona

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) od danas uvodi treću smenu u tri fabrička pogona – Preseraj, Karoserija i Lakirnica, dok će od 22. aprila ona biti uvedena i u pogonu Montaže. Radnici FAS-a od sada će raditi pet dana u nedelji, u tri smene po 8 sati, umesto dosadašnjeg rada u dve smene po deset…»