Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

500l

Fiat 500L poboljšanja za 2014. godinu i verzija Beats Edition(tm)

Fiat predstavlja novu specijalnu seriju 500L Beats Edition™ i novi proizvod Fiat 500L 2014., koji racionalizuje ponudu novim bojama, unutrašnjim oblicima i opcionim izborima za nove članove porodice 500.  


Realni test Fiata 500L

Test srpskog Fiata 500L urađenog od strane sajta carz.rs u kome realno možete videti dobre i loše strane ovog automobila. Ceo test sa slikama možete naći na strani ovde.


Kompanija Fiat Automobili Srbija uvela treću smenu u tri pogona

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) od danas uvodi treću smenu u tri fabrička pogona – Preseraj, Karoserija i Lakirnica, dok će od 22. aprila ona biti uvedena i u pogonu Montaže. Radnici FAS-a od sada će raditi pet dana u nedelji, u tri smene po 8 sati, umesto dosadašnjeg rada u dve smene po deset…»


Fiat 500L Nacionale

http://www.youtube.com/watch?v=miyHpDMoRjA“]

Fiat 500L je na osnovu protokola koji su potpisali ministar Mlađan Dinkić ispred ministarstva finansija i privrede Srbije i Antonija Ćezare Ferara ispred Fiata, moguće kupiti uz subvenciju države od 3000 evra. Subvencija važi za prvih 10.000 kupaca, najviše 5000 kupaca ove i isto toliko naredne godine. Za ovaj model obezbeđeni su specijalni uslovi finansiranja,…»


Cena Fiat500L u Srbiji

Danas je zvanično objavljen cenovnik Fiata 500L za kupce u Srbiji.


Fiat 500L zvanično na sajmu automobila u Ženevi

Novi 500L – L od „Large“ (veliki), proširuje gamu 500 posle verzija Abarth i Cabrio i nastavlja da razvija strategiju brenda u cilju širenja ponude modelima koji mogu da odgovore na različite zahteve klijenata. Sa „L“, 500 se povećava i raste zajedno sa svojom klijentelom, kako bi se iznova prilagodio novim iskustvima i zahtevima. Sa…»