Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

ceed

Novi KIA cee’d: Otmen, snažan, ekonomičan, siguran i stvoren za uživanje

Na tržište je stigao model sjajnog dizajna i odličnih performansi –  cee’d druge generacije! Najnoviji automobil C-segmenta, naslednik modela koji je od 2007. godine pa sve do danas osvojio više od 633.000 kupaca, projektovan je u Kijinom razvojnom centru u Rüsselsheimu (Nemačka) i oblikovan u Kijinom dizajnerskom centru u Frankfurtu. Novi cee’d, koji se proizvodi…»


Subvencije od 100.000 dinara za kupovinu određenih KIA modela

Kompanija KIA MOTORS jedan je od lidera na polju razvoja i primene savremenih ekoloških rešenja u svojim automobila. Pored hibridnih i električnih vozila, KIA je lider u pogledu niske potrošnje i niskih emisija izduvnih gasovima u svojim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem. S tim u vezi, KIA AUTO Beograd, kao ovlašćeni zastupnik KIA MOTORS-a za područje…»


Nova Kia Cee’d i Kia Cee’d karavan

Druga generacija najprodavanijeg automobila marke KIA, modela Cee’d predstavljena je na salonu u Ženevi. Izloženi su hečbek model sa petoro vrata i karavanska verzija. Na novom Cee’d-u dominira nova maska hladnjaka sa prepoznatljivim „potpisom“ koju imaju svi novi modeli ovog proizvođača i veliki farovi koji se protežu unazad preko polovine haube. Točkovi od 18 cola…»