Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Auto Vasić, Nissan – Priprema za leto za samo 3.000 dinara

Tokom jula detaljna provera ispravnosti u čak 90 „tačaka“, servisiranje klime i još neke servisne intervencije po izuzetno povoljnoj ceni.

Auto Vasić iz Barajeva, servis već dvadesetdve godine poznat pre svega vozačima Nissanovih vozila, tokom jula omogućava vlasnicima automobila da po izuzetno popularnoj ceni pripreme svoja „četiri točka“ za često naporan letnji režim korišćenja.

Za samo 3.000 dinara, u odlično opremljenom servisu u Barajevu, biće obavljeno nekoliko usluga. Prvo, kompletan pregled vozila u čak 90 „tačaka“: vlasniku će stručno lice uručiti „semafor“ o tehničkoj „kondiciji“, od njega će čuti u kakvom je stanju automobil, koje su posledice ukoliko ne reši problem, ali i predlog za najurgentnije intervencije. Zatim, u ovu cenu su uračunati još i vrlo koristan servis klima uređaja (punjenje, dezinfekcija, provera sistema), a ako je to neophodno, odnosno ako je neko zaboravio da to učini ranije, i zamena zimskih pneumatika letnjim (uz nalog vlasnika oni mogu biti primljeni na čuvanje).

„Vrednost ovog paketa usluga je oko 10.000 dinara, što praktično znači da svi koji se odluče da posete naš servis dobijaju 70% popusta tokom trajanja ove kampanje. Zainteresovanima se preporučuje da najave dolazak – zakažu termin (na telefon 011/83 03 999)“, kaže Vladimir Vasić, nastavljač porodičnog posla u kojem je pokretač, Dušan Vasić, stekao veliki ugled u celoj Srbiji, ali i u širem okruženju.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: