Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Honda na sajmu motocikala – Prvi put u Srbiji izložen Moto GP motocikl

Honda na sajmu motocikala izlaže osam atraktivnih modela među kojima su Moto GP Danija Pedroze, premijerno CB1100, skuter NSC 50 u repsol bojama, Hondu Shadow, kao i popularne modele iz NC700 serije.

Honda VT750 Shadow.jpg

Najatraktivniji eskponat na Salonu motocikala biće svakako Moto GP motocikl RC213V, najbolji Hondin trkački motocikl koji je na svetskom Moto GP šampionatu 2012. vozio Dani Pedroza. Ova mašina sa V4 motorom je prvi put predstavljena početkom sezone 2012., mada se u potpunosti radi o prototipu motocikla, koji se neprestano usavršava. Sa minimalnom težinom od 160kg i snagom od preko 240 ks, odnos snage i težine ovog motora je u najmanju ruku impresivan.

Honda-Moto GP bike

Premijerno će biti predstavljen potpuno novi CB 1100, kao motocikl koji spaja tradicionalno i moderno, širokog spektra mogućnosti, koji vozačima omogućava momentalan odziv snage i obrtnog momenta u bilo kom trenutku.

Honda CB1100

Druga premijera biće skuter od 50cc i to u repsol bojama.

Honda NSC50R

Honda je razvila čitave serije modela koji spajaju naizgled nespojive koncepte, sa ciljem da ljudima pruži najviše od motocikla u najrazličitijim situacijama. Ovakvi motocikli su, zahvaljujući inovativnom pristupu, postali za kratko vreme jedni od najpopularnijih i najprodavanijih motocikala u Evropi i svetu. Iz tog razloga, modeli koji pobuđuju posebno interesovanje su NC700X, NC700S i Integra.

Honda NC700S

Za ljubitelje ekonomičnih gradskih skutera atraktivnog dizajna, biće interesantan i najprodavaniji skuter u Evropi, PCX 125.

Honda PCX125

Atrakcija za avanturiste biće motocikl velike snage VFR1200X Crosstourer.

Honda VFR1200X Crosstourer

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: