Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Dodatni „konji“ za Volvo po izuzuzetnim uslovima

Softverskom nadgradnjom, za samo 1.000 evra, serijski automobil može da dobije i više od 60 „konja“ ekstra snage.

Vlasnicima Volvo automobila koji cene vrhunske performanse, ovlašćeni uvoznik i serviser putničkih vozila ove marke, Grand Motors, poručuje da je pravi trenutak da svoje mezimce „ojačaju“ po izuzetnim uslovima. Volvo je, naime, u saradnji s Polestarom, službenim partnerom u automobilskom sportu, pripremio novu softversku nadogradnju, kojom se optimizuju performanse automobila tako što im specijalan program obezbeđuje dodatnu snagu i veći obrtni moment, čime se omogućava i veće zadovoljstvo u vožnji.

Optimizacija uključuje softversku nadogradnju koja se može jednostavno i brzo instalirati u ovlašćenom servisu Volvo/Grand Motors na Novom Beogradu. „Operacija“ i na benzinskim i na dizel motorima traje samo jedan dan, a sa PDV-om košta 1.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

S Volvo/Polestar softverskom nadogradnjom, osim više snage i „adrenalinskog potencijala“, poboljšava se i nivo aktivne bezbednosti – automobil je neuporedivo startniji u među ubrzanjima, što je posebno poželjno pri preticanjima. Za vlasnike koji se opredele za „pojačavanje“ svojih mezimaca

veoma je važno da znaju da softverska nadogradnja ne povećava ni potrošnju goriva ni emisiju izduvnih gasova, a vozilo zadržava fabričku garanciju (ako je još uvek u garantnom roku).

Volvo navodi i reprezentativne primere Polestar softverskog „bildovanja“: na automobilima S60/V60/XC60 iz modelske 2011. sa motorom 2.0T nadogradnjom se od 203 dobija 240 KS, a na modelu XC60, takođe iz modelske 2011. s motorom D3 nadogradnjom se od 163 dobija čak 225 KS!

 

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: