Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Novi Jeep Grand Cherokee zvanično predstavljen

Uz promociju novog 2014 JEEP Grand Cherokee modela, kao i  traganje za blagom i učestvovanjem u aktivnostima pored bazena obeležen je vikend na bazenima Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović.

Tako je brojnim zanimljivim aktivnostima nastavljena manifestacija »Leto na Galetu«. Ovoga puta, posetioci su imali prilike premijerno da vide novi 2014 JEEP Grand Cherokee model, ali i da učestvuju u različitio osmišljenim igricama. U ulozi moderatora i animatora programa našao se poznati TV voditelj Ivan Zeljković – Zeka.

2014 Jeep Grand Cherokee

Nakon predstavljanja novog automobila marke JEEP, najodvažniji posetioci upustili su se u četvorodelno takmičenje, u okviru kog su otkrili svoj avanturistički duh, plivali, išli u potragu za  skrivenom simbolom JEEP-a i na kraju odgovarali na pitanja u kvizu koji im je omogućio da se učestvuju u izvlačenju nagrade.

Ivan Zeljković sa novim Grand Cherokee

Novi model 2014 JEEP Grand Cherokee pored redizajniranog eksterijera i poboljšanih, ručno izrađenih enterijera, uključuje i najpotpuniji niz naprednih bezbedonosnih karakteristika – prilagodljiv kruz-kontrol sistem sa upozorenjem na sudar sa prednje strane i novu kontrolu brzine. Automatski menjač sa osam brzina osigurava smanjenu potrošnju, ali i potpuno novi nivo kvaliteta vožnje. Promene na prednjem delu automobila daju Cherokee-ju elegantniji i sportski izgled, ali su zadržane prepoznatljive JEEP karakteristike. Svako putovanje ovim modelom postaće iskustvo apsolutnog zadovoljstva, jer su udobnost i niz inovativnih naprednih tehnologija ono što krasi novi Cherokee.

Dragan Mrđa i Cherokee

Vladimir Vuksanović

 

Manifestacija Leto na Galetu trajaće do 10.septembra, a nakon modela iz FIAT 500L porodice – Trekking i Living, kao i 2014 JEEP Grand Cherokee-ja, za posetioce SC „Milan Gale Muškatirović“ kompanija Fiat Automobili Srbija obezbediće  upoznavanje i sa ostalim brendovima, te će  ceo juli biti u znaku JEEP-a a avgust mesec  će biti posvećen brendu  Alfa Romeo .

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: