Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Fiat Automobili Srbija (FAS), na pisti NAVAK, predstavila je gamu vozila korisnicima najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga Banca Intesa

Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Fiat Automobili Srbija i Banca Intesa, korisnici servisnog modela Intesa Magnifica, najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga u ponudi banke, dobili su jedinstvenu priliku da se upoznaju s aktuelnom gamom vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep.

Alfa Romeo Giuiletta

Na pisti NAVAK u Subotištu, za njih je priređena prezentacija na kojoj su, kroz demonstraciju sposobnosti i probne vožnje, mogli da se uvere u kvalitet aktuelne game vozila grupacije Fiat Automobili koja je u poslednjih nekoliko meseci osvežena većim brojem noviteta.

Najveću pažnju među predstavljenim Fiatima privukla je potpuno nova Panda, redizajnirani Punto i svestrani Freemont a korisnici Intesa Magnifica paketa mogli su da provozaju i dobro poznate modele Linea, Bravo i lifestyle perjanicu 500. Brend Lancia reprezentovali su novi Ypsilon, Delta, Thema i Voyager, a Alfa Romeo MiTo i Giulietta. Posebno atraktivna bila je demonstracija moći Jeep vozila na specijalno pripremljenom off road poligonu, gde su se u punom sjaju predstavili Patriot, Compass, Grand Cherokee i legendarni Wrangler.

Fiat Bravo

Fiat 500

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: