Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Maserati odabrao Alfa Romeo Giuliettu za svoju Evropsku mrežu

Ograničena serija Alfa Romeo Giulietta automobila koja je ekskluzivno proizvedena za Maserati uskoro će se naći  u prodaji širom Evrope. Automobili poseduju turbo benzinski motor od 1750 »kubika« i 235 KS kojim je opremljena čuvena Quadrifoglio Verde verzija Alfa Romeo Giuliette. Ovaj motor predstavlja spoj vrhunske tehnologije i sportskog duha uz brigu o očuvanju životne sredine. On postiže rekordne vrednosti u svojoj kategoriji kada je u pitanju snaga i obrtni moment a u svakodnevnoj upotrebi ga odlikuje niska potrošnja goriva. To obezbeđuje direktno ubrizgavanje goriva, dvostruko kontinuirano promenjivo podešavanje ventila, turbopunjač i sistem za efikasnu eliminaciju efekta turbo rupe.

Posebna pažnja posvećena je detaljima: sedišta sa sistemom grejanja i električnog podešavanja presvučena su kožom u Maserati smeđoj boji, na kontrolnoj tabli nalazi se ekskluzivna »Alfa Romeo for Maserati« pločica a tu je i specijalna aluminijumska pločica na pragu s ugraviranim oznakama ova dva čuvena brenda.

Maserati seriju Alfa Romeo Giulietta vozila karakteriše i bogata standardna oprema najnovije tehnologije: bi-ksenonska svetla sa AFS sistemom, navigacija s mapama Evrope i TMC Pro sistemom za informacije na putevima, Blue&Me sistem s kontrolama na upravljaču, AUX i USB priključak, Bluetooth i automatska dvozonska klima. Aluminijumski naplaci od 18 inča dodatno su obrađeni korišćenjem dijamantskog alata, a unapređen je i kočni sistem s čeljustima crvene boje.

Kao na svim verzijama, ekskluzivna Giulietta opremljena je Alfa Romeo DNA sistemom koji omogućava vozačima da vožnju prilagode svojim potrebama i uslovima na putu. Dynamic sistem obezbeđuje sportsku i dinamičnu, Natural je idealan za svakodnevnu vožnju dok se All Weather sistem prilagođava i najsurovijim vremenskim prilikama.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: