Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Novi član MINI JCW porodice – MINI Countryman John Cooper Works

Porodica MINI automobila se konstantno širi a najnoviji član u okviru John Cooper Works edicije je MINI Countryman John Cooper Works. Zahvaljujući ovom modelu, trkačko uzbuđenje se prvi put može osetiti u kombinaciji sa transferom snage na sva četiri točka.

MINI Countryman John Cooper Works, koji je opremljen najmoćnijim motorom u okviru opsega MINI modela, i opremljen standardnim ALL4 sistemom pogona na sva četiri točka, osigurava ekstremnu zabavu na svim terenima. Standardni ugrađeni aerodinamički paket daje upečatljiv izgled i optimizovan protok vazduha. John Cooper Works logo na rešetkama hladnjaka i vratima prtljažnika, izbor od sedam boja eksterijera na raspolaganju, sport pruge bele, crne i crvene boje, samo su deo onoga što novi John Cooper Works model nudi.

Mini Countryman John Cooper Works

Dimenzije ovog modela su 4133mm dužina, 1789mm širina i 1549mm visina. Ovo je prvi model sa petora vrata, a zadnja klupa se može prilagoditi kao prostor za tri putnika ili kao dva zasebna sedišta. Vozilo karakteriše kapacitet prtljažnog prostora od 350L koji se može povećati na 1170L obaranjem sedišta.

Motor razvija maksimalno 218ks snage pri 600 o/min, dok je maksimalni obrtni momenat ovog motora 280Nm između 1900 i 5000 o/min. Vozilu je potrebno 7.0 sekundi za ubrzavanje od 0 do 100km/h, bilo da se koristi manuelni ili automatski menjač. Maksimalna brzina ovog modela je 225km/h. Ovaj model je na testovima ostvario potrošnju od 7.4l /100km kada je reč o verziji sa manuelnim menjačem i 7.9 L/100km u verziji sa automatskim menjačem.

Mini John Cooper Works porodica

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: