Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Otvaranje MINI salona u Podgorici

MINI postaje bogatiji za još jedan salon – i to u Podgorici. Voli Motors, distributer MINI automobila na prostoru Crne Gore, svečano je otvorio MINI salon 18.04.2013. godine. Na ovom tržištu biće dostupni svi MINI modeli: Hatch, Cabrio, Clubman, Countryman, Coupe, Roadster, i najnoviji, sedmi član MINI porodice, Paceman.

Svečano otvaranje MINI-jevog salona se održalo u 20h u prisustvu 150 zvanica, među kojima su bile javne ličnosti, sportisti, umetnici, članovi MINI porodice – vlasnici automobile i novinari. Osim mogućnosti da zakažu svoju test vožnju, gosti su uživali u zabavnom programu koji su pripremili DJ Šar i Studio Aletico.

Ono što je posebno obradovalo vlasnike MINI vozila je najsavremeniji, kvalitetan servis, u skladu sa najstrožijim standardima, koji je najavljen i očekivan prilikom otvaranja BMW salona prošle godine. MINI prodajno servisni centar se prostire na 140m2 u koji je uloženo 300.000 evra. Posetioci mogu testirati MINI Countryman Cooper, koji je prodajni hit u okruženju. Izloženi su i modeli: Mini One, Mini Cooper, Mini Paceman Cooper S.

Voli Motors će predstaviti MINI širem auditorijumu, organizujući prezentacije sa mogućnošću testiranja automobila i bližeg upoznavanja sa brendom, kako u Podgorici, tako i na na trgovima primorskih gradova. Tokom leta, posetioci najatraktivnijih crnogorskih plaža, klubova i diskoteka će biti u prilici da uživaju u mogućnosti da se upoznaju sa čudesnim MINI svetom.

Veliki broj zainteresovanih posetilaca, dosadašnji i potencijalni kupci potvrđuju ono što smo već znali – MINI je nedostajao Crnoj Gori.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: