Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Jesenja servisna akcija za vlasnike Peugeot automobila

„Moj Peugeot je 5+”, prva u nizu servisnih akcija koja je namenjena  svim vlasnicima Peugeot automobila starosti  5 ili više godina (do 2009. godišta), uključuje specijalne pakete za zamenu ulja i filtera.

Po ceni od 3900 din, dobija se 4 litra 10W40 (polusintetika) i filter, dok paket od 5400 din uključuje 4 litra 5W30 (sintetika) i filter.

Zbog velikog intresovanja, produžena je i servisna akcija besplatnog pregleda svih Peugeot vozila (bez obzira da li su kupljeni preko Verano mreže ili putem  nezavisnog uvoza) uz dodatnih 10% popusta na rad i originalne rezervne delove, ukoliko su neophodni nakon provere.

„Pored mogućnosti da se u ovlašćenim Peugeot servisima besplatno izvrši kompletna provera stanja automobila, zahvaljujući najnovijoj akciji namenjenoj starijim automobilima, klijent ostvaruje uštedu do 2500 din na radu i filteru obzirom da je kod redovnih servisa kada se menja ulje i filter i vrše kontrole po specifikaciji Peugeota, predvidjen normativ od 1 sata“, poručuju iz Verano Motors-a.

Ako je vaš Peugeot 5+ godina star, ne propustite ove jesenje servisne akcije koje traju tokom septembra i važe do 15.oktobra 2013. Zakazivanje se može izvršiti putem telefona 011/3094500.

Verano Motors podseća da je na raspolaganju i brzi servis u Vojvode Stepe 352 u Beogradu gde je produženo radno vreme i gde je moguće obaviti pregled automobila bez zakazivanja radnim danom od 8 do 19 h, a subotom od 9 do 14h. Osim u centrima u Beogradu i Nišu, servisiranje Peugeot vozila obavlja se u još 13 ovlašćenih servisa na teritoriji Srbije. Za više informacija posetite www.peugeot.rs.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: