Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

mokka

Opel vozila sa fabričkom garancijom za ugrađeni gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu.


Već naručeno 100.000 vozila Opel Mokka, sada još veća raznovrsnost

Opel Mokka postala je najprodavaniji model samo sedam meseci nakon pojavljivanja u prodajnim salonima. Opel je primio više od 100.000 narudžbina za trendi sub-kompaktni SUV koji je naročito popularan u Nemačkoj, Rusiji, Engleskoj, Italiji i Francuskoj. Međutim, ovaj izuzetno uspešni Opelov model se neće uspavati na lovorikama: 1,4-litarski turbo benzinac sa 103 kW/140 hp, sada je…»


Dve Opelove premijere: Mokka i Astra sedan stigle na domaće tržište

Na konferenciji za novinare održanoj u Central Parku, kompanija Opel prvi put je domaćoj javnosti predstavila potpuno novu Opel Mokku sa kojom ulazi u rastući SUV-B segment i Opel Astru sedan, novog člana Astra porodice i poslednju, četvrtu karoserijsku verziju ovog modela. Prepuni tehnoloških inovacija, ovi novi modeli unose svežu energiju u Opelovu ponudu, savršeno…»


Sa Opelom ste bezbedni na snegu i ledu

Prvi mraz je već iza nas, a u nekim predelima je pao sneg. Krajnje je vreme da se vozači pripreme za zimu i uslove na putu. Ovo nije problem za Opelova vozila: savremene tehnologije i sistemi pomoći, uključujući adaptivni pogon na svim točkovima, AFL+ sistem prilagodljivih prednjih svetala i volan sa grejanjem omogućiće vozačima sigurniju…»


EuroNCAP: Maksimalnih pet zvezdica za Opel Mokku

http://www.youtube.com/watch?v=re5IiaZSnRM]

Opel Mokka SUV dobila je pet zvezdica od strane nezavisnog udruženja potrošača Euro NCAP (Evropski program za ocenjivanje novih automobila). Tako je još jedan Opelov automobil ostvario najbolji Euro NCAP rezultat. Mokka se sada pridružuje Amperi, Astri, Corsi, Merivi, Insigniji i Zafiri koje su takođe dobile maksimalnih, pet Euro NCAP zvezdica.


Opel Mokka SUV – Kompaktna veličina, snažan stav

Nova Opel Mokka je osvojila srca potencijalnih kupaca. Spremna je za lansiranje, a do oktobra je za ovaj SUV širom Evrope već primljeno preko 40.000 narudžbina.


Potpuno nova Opel Mokka dobila integrisani nosač bicikala FlexFix

Opelov potpuno novi SUV, Mokka, biće dostupan sa nadograđenom, drugom generacijom nosača bicikala FlexFix koji sada može da ponese do tri bicikla. Ovaj Opelov ekskluzivni sistem integrisan je u zadnji branik vozila, pa je tako uvek na dohvat ruke. Čak i kada su na njemu bicikli, nosač FlexFix se može nagnuti tako da se poklopac…»


Opelove svetske premijere u Ženevi

Premijerno predstavljanje subkompaktnog SUV vozila Mokka i Astre OPC u Ženevi Opel otkriva “RAD e” – prvi elektronski bicikl kreiran na osnovu principa automobilske proizvodnje Ampera među finalistima u takmičenju za nagradu “Automobil 2012. godine” Opelova konferencija za štampu 6. marta u 11:30h u hali 2


Opel Mokka – novi subkompaktni SUV

Novo ime i novi segment za Opel: na početku nove godine i dva meseca pre svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi u 6. marta 2012. godine, Opel otkriva prve fotografije svog dinamičnog, subkompaktnog vozila sa sportskom vizijom, pod nazivom Mokka.