Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

ampera

Sa Opelom ste bezbedni na snegu i ledu

Prvi mraz je već iza nas, a u nekim predelima je pao sneg. Krajnje je vreme da se vozači pripreme za zimu i uslove na putu. Ovo nije problem za Opelova vozila: savremene tehnologije i sistemi pomoći, uključujući adaptivni pogon na svim točkovima, AFL+ sistem prilagodljivih prednjih svetala i volan sa grejanjem omogućiće vozačima sigurniju…»


Sistem produženog dometa električnog vozila Ampera/Volt osvojio nagradu za ekološki motor

Revolucionarna električna vozila Ampera i Volt su još jednom  globalno prepoznata od strane medija koji prate automobilsku industriju. Njihov 1.4-litarski motor s mogućnošću produženja dometa osvojio je nagradu „Međunarodni motor godine“ za najbolji ekološki motor, i to u oštroj konkurenciji 45 drugih zelenih motora. Ampera i Volt su prvi električni automobili na tržištu koji mogu…»


Opel Ampera i Volt proglašeni za „Evropski automobil godine 2012“

Ženeva. Opel Ampera i Chevrolet Volt osvojili su danas nagradu „Evropski automobil godine 2012“ (‘’Car of the year 2012’’). Prilikom uručenja nagrade revolucionarnim električnim vozilima, veće sudija, sastavljeno od 59 vodećih automobilskih novinara iz 23 evropske zemlje, odalo je priznanje inovativnom vizionarstvu General Motors-a. Opel Ampera/Chevrolet Volt su bili neprikosnoveni pobednici sa 330 poena protiv…»