Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

zafira tourer

Opel vozila sa fabričkom garancijom za ugrađeni gas

Uz stalne promene cena goriva i sve veću ekološku osvešćenost društva, Opel je svojim TNG modelima ponudio rešenje za one koji paze na troškove i okolinu.


Zafira Tourer BiTurbo: Najbrži kompaktni sedmosed sa dizel motorom

Opel je napravio najbrži sedmosed sa dizel motorom u kompaktnom van segmentu. Zafira Tourer od sada dolazi sa vrhunskom sekvencijalnom twin-turbo dizel tehnologijom. Sa motorom od 143 kW/195 KS, 400 Nm 2.0 CDTI BiTurbo, nova dizel Zafira postiže maksimalnu brzinu od 218 km/h. Sa kombinovanom potrošnjom goriva od samo 5,6 l/100 km, novi biTurbo model…»


Opel Zafira Tourer osvojila nagradu “Zlatni volan 2012”

Opel Zafira Tourer osvojila je nagradu ‘’Zlatni volan 2012’’ za koju se takmičilo šest različitih modela u segmentu van vozila. Ova važna evropska auto-nagrada je najnoviji u dugom nizu uspeha proizvođača automobila iz Riselshajma: dva Zafirina prethodnika osvojila su ovo priznanje 1999. i 2005. godine. Nagrada ‘’Zlatni volan’’ uručena je 37 puta, a Opel je…»


Nova Zafira Tourer – Luksuzno putovanje

Nova Zafira Tourer nudi luksuznu udobnost prvoklasnog putovanja i prepuna je inovativnih tehnologija. Ono što je tradicionalno bilo rezervisano za segment luksuznih vozila sada je dostupno svima koji voze automobil Zafira Tourer. Vlasnici ovog vozila mogu da uživaju u jedistvenoj atmosferi salona na točkovima. Zafira može da se pohvali sa kompletno obnovljenim Flex 7 sistemom…»