Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Jedinstveni Opel Adam je vaš za 11500 evra

Praktično neograničene opcije za prilagođavanje su upakovane u automobil koji je samo 3,70 metara dug i 1,97 metara širok (uključujući retrovizore). Na „Mondial de l’Automobile 2012“ u Parizu, Opel ADAM će pokazati svoje brojne inovativne karakteristike i opcije za podešavanje po ličnoj meri, koje nijedan drugi proizvođač automobila ne nudi. Ovo uključuje elegantan plafon, suptilno pozadinsko osvetljenje, dekor panele na instrument tabli i šarene okvire točkova. Umesto konvencionalnih nivoa opreme, ADAM zadovoljava raznolike individualne ukuse zahvaljujući tri različita podešavanja: ADAM JAM je svež i fanki, ADAM GLAM je glamurozan i elegantan, a ADAM SLAM je mišićav i sportski.

Nosač za bicikl

Cene ADAM-a kreću od 11.500 evra (preporučena maloprodajna cena u Nemačkoj, uključujući PDV) za polaznu verziju sa 51 kW/70 KS i 1.2-litarskim benzinskim motorom. Mnoge različite opcije za dalju individualizaciju automobila su ostale vrlo pristupačne. Na primer, jedinstveni plafon sa više od 60 LED sijalica stvara zvezdama osvetljeno noćno nebo i može se naručiti za svega 380 evra.

Zvezdano nebo (380 evra)

Poručivanje ADAM-a je sada moguće. Pre nego što stigne u dilerstva, u januaru 2013. godine (u Srbiji posle februara 2013. – cene još nisu poznate) , novi model se može konfigurisati online preko Opelove internet strane, koja je posebna za svaku zemlju.

Prvi Opelov automobil u pomodnom A segmentu je prosto jedinstven

Zahvaljujući novom ADAM-u, brend Opel se predstavlja u rastućem, pomodnom A segmentu. Sa svojim kompaktnim merama, ADAM je okretan i živahan trovratni automobil koji nije samo pogodan za gradski saobraćaj. Do četiri osobe mogu da uživaju u vrhunskom „Made in Germany“ kvalitetu i kabini koja je naročito prostrana, za vozilo iz ovog segmenta. Spolja, Opel ADAM kombinuje smeo dizajn sa gotovo neograničenim potencijalom za prilagođavanje.

ADAM nudi vrhunske tehnologije koje su obično mogu naći samo u višim segmentima. Ovo uključuje novi IntelliLink informativno-zabavni sistem (300 evra). Ovaj uređaj u vozilu integriše smartphone (Android i Apple iOS). Ostale funkcije koje idu dobro uz ADAM-a uključuju sistem Napredne parkirne podrške (Advanced Park Assist) koji automatski usmerava vozilo na parking mesto i dolazi u kombinaciji sa sistemom za bočno upozorenje na mrtvi ugao (580 evra). Električni servo je standardan na svim ADAM-ima zajedno sa CITY režimom koji nudi lako upravljanje i savršeno se slaže uz moderan i urbani automobil. Potpuno integrisani FlexFix nosač bicikala čini gradsku mobilnost još atraktivnijom i lakšom.

IntelliLink informativno-zabavni sistem

Tri efikasna benzinska motora su spremna za prodaju, a nude se u kombinaciji sa agilnom šasijom koja je usmerena ka visokim performansama vožnje i koja čini ADAM-a pogodnim za gradske ulice, ali i za ostale tipove terena. Pogonski sistemi (1,2 l – 51 kW/70 KS, 1,4 l – 64 kW/87 KS i 1,4 l – 74kW/100 KS) dolaze u kombinaciji sa petostepenim manuelnim menjačem. Maksimalna brzina koja se može postići iznosi 185 km/h. Svi motori su dostupni sa ecoFLEX tehnologijom, uključujući Start/Stop sistem koji štedi gorivo.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: