Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

BMW golf kup Serbia 2012.

Delta Motors je u saradnji sa Golf klubom Beograd, u subotu 29.09.2012., organizovao „BMW Golf kup Serbia 2012.“ na golf terenima GKB na Adi Ciganliji. „BMW Golf kup Serbia“ je sastavni deo „BMW Golf Cup International“ i predstavlja kvalifikacioni turnir za učešće na „BMW Golf Cup International World Final“ koji će se održati u martu 2013. godine.

Delta Motors nastavlja sa svojom tradicijom promocije sporta u Srbiji. Organizacijom turnira „BMW Golf kup Serbia 2012.“ Delta Motors se priključuje BMW grupi u globalnoj popularizaciji amaterskog golfa u svetu.

Ekskluzivnost, lepota i savršenstvo. To su vrednosti i standardi koji spajaju BMW sa golfom.

BMW golf kup postao je najveći svetski turnir za golfere amatere, sa preko 100.000 golfera iz više od 46 država, koji igraju kvalifikacije za Svetsko finale. BMW Golf kup Srbije je bio idealna prilika da se svim prisutnima premijerno predstavi restilizovani BMW Serije 7.

Pobednici u svakoj od tri kategorije (muškarci A do 12.9 hcp, B od 13.0 do 28.0 hcp i žene do 28.0 hcp) stekli su pravo za učešće na „BMW Golf Cup International World Final“ koji će se održati od 4-9 marta 2013. godine na „Fancours Golf Resort“ terenima, George, Južna Afrika.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: