Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Volkswagen i Audi zimska servisna akcija

PORSCHE SCG d.o.o. poziva vlasnike Volkswagen i Audi vozila da posete svoje ovlašćene servise i obave zimski pregled vozila za samo 790 dinara.

Zimska Servisna akcija traje do 31.12.2011. godine i stranke očekuje bogata ponuda zimskih pneumatika, kompleta zimskih točkova, aluminijumskih felni, navigacionih odnosno bluetooth uredjaja kao i sitnica iz asortimana dodatne opreme po akcijskim cenama.

U zimskoj servisoj akciji, već tradicionalno, obezbeđene su posebne pogodnosti za starije modele:

  • Inspekcijski servis sa 10% popusta za vozila od MG 2007 i starija
  • 5% -25 % popusta na zamenu vodene pumpe, katalizatora i izduvnih lonaca
  • 20% popusta na setove za zupčenje i amortizere
  • do 35% popusta za zamenu kočnih pločica i diskova

Za vlasnike Volkswagen vozila u ponudi je nova paleta proizvoda pod nazivom Economy delovi. Na ovaj način stranke mogu uštedeti i do 50% a dobiti 100% originalan Volkswagen kvalitet. Program je namenjen prvenstveno vozilima starijim od 5 godina, a u ponudi su kočne pločice i diskovi, amortizeri, akumulatori, alternatori, svećice…

Stranke se za sve detaljnije informacije mogu raspitati u ovlašćenim servisima, a sa zimskim pregledom ih očekuje i poklon iznenadjenje.

Ukoliko se stranke odluče da svoje vozilo osveže nekim od delova ili dodatne opreme, kupljenim i ugrađenim u ovlašćenom servisu, zimska provera je besplatna.

Da automobil zadrži svoje karakteristike, preporučuje se redovno održavanje u ovlašćenom servisu. Samo ovlašćeni servis garantuje kvalitet izvršenih radova i ugrađenih delova u skladu sa uputstvima proizvođača.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: