Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Fiesta Classic servisna akcija

Velika usluga za malo para

Izuzetno atraktivne cene servisnih paketa za starije verzije Fieste Classic – već od 3.400 dinara

Sa željom da zavredi poverenje novih i nagradi vernost dosadašnjih vlasnika Fordovih vozila, Grand Motors od 1. decembra nudi izuzetno atraktivne pakete redovnog servisiranja za starije verzije Fiesti Classic, proizvedene od 2002. do 2008. godine.

Pogodnosti jeftinijeg redovnog održavanja mogu da koriste vlasnici ovih automobila sa benzinskim (1,3 i 1,4 litra) i dizel motorima radne zapremine 1,4 litra. Njima se u servisnim radionicama Grand Motorsa u poslovnom centru na Novom Beogradu i u poslovnim jedinicama Beograd JUG (na Petlovom brdu, kraj Ibarske magistrale), u Subotici i Nišu nudi mogućnost da dobiju brzu i pouzdanu uslugu visokostručnih majstora, koji će ugraditi samo originalne Fordove rezervne delove i uliti motorno ulje najvišeg kvaliteta.

Takozvani „mali“ servis za Fieste Classic s benzinskim motorima, koji podrazumeva zamenu motornog ulja i prečistača („filtera“) za ulje, uključujući i rad majstora, košta samo 3.400 dinara, sa PDV-om. Vlasnike Fiesti s dizel motorom takav servisni paket košta 3.730 dinara.

Ukoliko se vlasnik opredeli za „veliki“ servis, koji, uz motorno ulje i prečistač za ulje, predviđa još i zamenu tri prečistača – za vazduh, gorivo i za sprečavanje prodora polena u kabinu – za vozila s benzinskim motorom će izdvojiti 8.600, a s dizelašem 11.300 dinara.

Usluge iz ove servisne akcije se obavezno zakazuju telefonom.

„Akcijske cene redovnog servisnog održavanja za ove Fieste su najniže od kako ih Grand Motors uvozi i servisira“, kaže rukovodilac posleprodajnih aktivnosti u Grand Motorsu, Vladimir Jovanović. „Formirane su sa malom maržom, ali velikom željom da vlasnicima ovih automobila omogućimo uslugu najvišeg nivoa, uz ugradnju samo najkvalitetnijih, originalnih delova i korišćenje specijalnog Fordovog motornog ulja. Time se postiže da vozilo funkcioniše pouzdano i ekonomičnije i produžava njegov eksploatacioni vek.“

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: