Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Opel Zafira Tourer i Astra GTC osvojili 5 EuroNCAP zvezdica

Stručnjaci za testove sudara dodelili su pet zvezdica za bezbednost i sprečavaje nezgoda i Opel Astri GTC i Zafiri Tourer.

“Tema bezbednosti putnika je uvek bila visoko postavljena na skali Opelovih vrednosti,” kaže Rita Forst, potpredsednik ogranka GME Engineering. “ponosni smo na rezultate poslednjih testova na kojima smo dobili pet zvezdica i veoma nam je drago što smo ne samo ispunili bezbednosne standarde sa modelima Zafira Tourer i Astra GTC, već i što smo ih prevazišli.” U svim ispitanim kategorijama (bezbednost odraslih putnika i dece, kao i bezbednost pešaka i sistemi podrške vozaču) oba vozila postigla su izvanredne rezultate. NCAP najava stiže gotovo dva meseca nakon što je Opel Ampera elektromobil dobio pet Euro-NCAP zvezdica.

Opel Zafira Tourer

I Zafira Tourer i Astra GTC imali su brilijantne performanse na testovima sudara, uz pokazan veoma visok stepen stabilnosti karoserije. Unutrašnjost kabine i bezbednosni sklop u oba automobila konstruisani su na način kojim je minimizovana opasnost povređivanja usled, na primer, kontakta kolena sa instrument pločom. Sigurnosni pojasevi za decu, kako je ustanovljeno, nude izvrsnu zaštitu u oba automobila.

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=mxRweNL8IiI]

Nova Zafira Tourer postavlja nove standarde fleksibilosti i atmosfere u segmentu monokeb vozila, sa potpuno redizajniranim sedalnim sistemom Flex7. Opelov “salon na točkovima” je vrhunac u sopstvenoj klasi kada su u pitanju efikasnost potrošnje goriva i sistemi podrške vozaču.

Opel Astra GTC

Izgled i dinamično rukovanje novom Astrom GTC se ističu u Opelovom kompaktnom segmentu. Kupe se mahom dopada kupcima koji vrednuju emotivan dizajn i optimizovanu prednju osovinu sa HiPerStrut (High Performance Strut) vešanjem.

[youtube_sc url=http://www.youtube.com/watch?v=RVmvjaogHig]

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: