Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Opel Srbija pokreće svoj online magazin

Opel Srbija zvanično kreće sa novim informacionim aktivnostima sve u cilju boljeg, bržeg i zanimljivijeg izveštavanja i kvalitetnijeg odnosa sa kupcima, ljubiteljima i vozačima Opela. Pored kvalitetnog internet servisa koji smo do sada nudili i na koje su navikli svi poštovaoci Opel automobila, pokretanjem najnovijeg Opel magazina otvaramo nove mogućnosti u pristupu informacijama i interakciji sa kupcima.

Opel magazin – www.opel-magazine.rs vam donosi ceo svet Opela, pouzdane i kvalitetne informacije, mogućnost da uvek budete u toku, zanimljive članke i ekskluzivne intervjue sa ljudima koji stoje iza našeg brenda uz pravovremenu distribuciju vesti iz sveta koje dolaze iz glavnog Opelovog centra.

Pruža Vam se prilika da zavirite iza kulisa Opela i da doživite sadašnje i istorijske Opel automobile na potpuno nov i drugačiji način, a pored toga Opel magazin pokriva i širok spektar tema kao što su zanimljivi izveštaji o poreklu brenda, tehnologiji i svakodnevici, priče o načinu života i modi i saveti za putovanja.

Sadržaj magazina je razvrstan u pregledne i interesantne celine kao što su: proizvodi, svakodnevica i putovanja, a u online verziji magazina imate priliku i da pogledate digitalni pregled, kao i nov i ekskluzivni video materijal. Opel magazin će izlaziti četiri puta godišnje, a biće dostupan u elektronskoj kao i u štampanoj formi za koju je pretplata besplatna.

Opel je, kao i uvek, otvoren za sve sugestije sa željom da unapredi prisutnost na tržištu, zadovolji zahteve kupaca i ljubiteljima približi strast prema automobilima.

Korisna adresa: www.opel-magazine.rs

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: