Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Najnovija generacija navigacije u „Verano Motorsu“

Vozači Peugeota od sada u svom automobilu mogu imati imati kompletan sistem navigacije koji omogućava da uz uštedu vremena i novca najsigurnijim i najbržim putem stignu na pravo odredište. Reč je o novom softveru, poslednjoj generaciji NAVTEQ navigacije sa mapom cele Evrope, detaljnom mrežom puteva i geografskim karakteristikama područja.

Novi navigacioni softver RT4 i RT5 za Peugeot poseduje razgranatu mrežu puteva za više od 40 evropskih zemalja uključujući Srbiju i Crnu Goru i sve zemlje u širem okruženju.

Procedura za uvodjenje navigacije ili ažuriranje postojeće je jednostavna. Potrebno je da vozači dovezu svoj Peugeot u Verano servis u Vojvode Stepe 352 gde će serviseri brzo i efikasno instalirati novi NAVTEQ softver. Po ceni od 7.990 dinara vozači Peugeota dobijaju unapređenu verziju najveće baze podataka za Evropu u koju se mogu bez pogovora pouzdati.

Peugeot je medju prvima uveo fabrički navigacioni uređaj koji ima mapu Srbije, što znaju kupci modela 308, 407 i 607, a tokom trajanja akcije ostali mogu da priušte najsavremeniju mapu puteva i da i na taj način osim redovnog servisa pripreme svoje vozilo za letnje avanture i kvalitetan odmor.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: