Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Nagrada „Zlatni volan godine“ za BMW Serije 3

Novi BMW Serije 3 osvojio je prestižnu nagradu za„ Zlatni Volan godine“ koju u Berlinu dodeljuje magazin „Auto Bild“ i „Bild am Sonntag“.

Norbert Reithofer, predsednik Upravnog odbora BMW Grupe je primio ovu prestižnu, međunarodnu titulu, koja se dodeljuje svake godine najboljim automobilima u više različitih kategorija. BMW Serije 3 je ovogodišnji pobednik u kategoriji automobila srednje i više klase. Važno je napomenuti da ni jedan drugi model nije češće nagrađivan.

BMW Serije 6 Gran Kupe je osvojio treće mesto u kategoriji „Kabrioleti i Kupei“, dok je BMW  takođe nagrađen i nagradom „Zlatni Volan za Advertising“.

Novi BMW Serije 3 je u prodaji širom sveta od februara 2012. godine i nudi impresivne atletske performanse koje su tipične za BMW, ali i visok nivo udobnosti koji je poboljšan u odnosu na prethodnu generaciju.

Uspeh BMW Serije 3 zasniva se na činjenici da je osnivač sportske limuzine srednje klase i da predstavlja tipičan karakter BMW-a sa svojim dinamičnim učinkom,efikasnošću i estetikom.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: