Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Chevrolet zvanični automobilski partner Manchester United-a

Chevrolet sklapa ugovor o petogodišnjem partnerstvu sa gigantom britanske Premijer lige Manchester United-om, postajući zvanični automobilski partner kluba.

U današnjoj objavi, Chevrolet obećava da će navijači biti u središtu njegovog sponzorstva uz neprestan napor na dovođenje igre bliže navijačima širom sveta.

Pojedinosti o globalnom partnerstvu biće objavljene na proslavi u Muzeju nauke i tehnologije u Šangaju na kojoj će biti prisutni predstavnici Opel-a, Chevrolet-a, Manchester United-a i drugi specijalni gosti. Događaj će početi u 20.00, po kineskom vremenu (8.00 po istočnom letnjem vremenu, 13.00 po britanskom letnjem vremenu).

“Manchester United ima neke od najstrastvenijih navijača koje ima bilo koji sportski klub na svetu”, rekao je direktor General Motors-a za globalni marketing Džoel Evanik. “Chevrolet-ova porodica je ponosna zbog partnerstva sa Manchester United i u potpunosti je posvećena u stavljanje ovih navijača u središte svih svojih aktivnosti”.

Dejvid Džil, izvršni direktor Manchester United-a je rekao: “Iako iz dve veoma različite industrije, Chevrolet i Manchester United dele mnoge zajedničke vrednosti. Kao i klub, kompanija je prebogata istorijom, nedavno je proslavila stogodišnjicu, a i izrasla je u globalni brend, sa prodajom automobila u više od 140 zemalja. Iznad svega, kompanija takođe teži ka tome da bude najbolja u svom delokrugu i meni je drago što imam priliku da pozdravim Chevrolet kao našeg Zvaničnog automobilskog partnera”.

Ričard Arnold, komercijalni direktor Manchester United-a je rekao: “Sa 659 miliona junajtedovih navijača i fanova širom sveta, posvećenost sa kojom se Chevrolet odnosi prema fudbalu i njegovi planovi da privuče navijače bliže klubu su veoma uzbudljivi za nas. Ovo je ujedno prvi put da smo se spojili sa automobilskim partnerom iz S.A.D. i, imajući u vidu rastuću popularnost kluba i engleskog fudbala u Americi, nadamo se da će nam saradnja omogućiti dalje uvećanje broja naših navijača u S.A.D“.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: