Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Subaru predstavio 2013. Legacy na sajmu u Pekingu

Na međunarodnom salonu automobila u Pekingu koji je održan od 25. aprila do 2. maja ove godine Subaru je predstavio model „legasi“ 2013, sa kineskim specifikacijama.

Proizvodni koncept novog „legasija“ Subaru je označio kao „unapređen nastup“ što bi trebalo da se odnosi na dizajn, potrošnju goriva, vozne osobine i bezbednost. U težnji za razvojem koji u velikoj meri nadmašuje očekivanja kupaca, Subaru je osmislio „legasi“ 2013 sa mnogo više izmena i poboljšanja nego što su uobičajene godišnje promene modela.

Modifikacije nisu ograničene samo na spoljašnjost i unutrašnjost. Poznati osećaj sportske vožnje, udobnost i relaksacija, tipični za „legasi“,  dodatno su unapređeni. Nova generacija horizontalno postavljenog bokser motora donosi smanjenu potrošnju goriva. Novi „legasi“ 2013 zadržava vrhunske osobine na planu bezbednosti, a u isto vreme dolazi sa originalnim dizajnom spoljašnosti koji je visoko cenjen na kineskom tržištu.

2013. Subaru Legacy

U međuvremenu, iz Tokija je stigla vest da je novi Subaru „legasi“ sa japanskim specifikacijama, na testu ocenjivanja bezbednosnih karakteristika novih automobila (JNCAP) dobio maksimalnih pet zvezdica. Ovaj program ocenjivanja i upoređivanja bezbednosnih karakteristika automobila koji su se nedavno pojavili na tržištu sprovodi Nacionalna agencija za bezbednost saobraćaja i pomoć nastradalima (NASVA) u organizaciji Ministarstva za zemljište, infrastrukturu, transpot i turizam Japana.

Ova „JNCAP nagrada pet zvezdica“ koju je dobio Subaru „legasi“ odnosi se na ukupan bezbednosni sistem automobila uključujući i novi test koji se odnosi na zaštitu nogu pešaka prilikom udara vozila.

Prošle godine „legasi“ je dobio nagradu za najbezbedniji automobil 2009/2010, a „Veliku nagradu JNCAP“ osvojila je „impreza“ 2008. godine. Modeli „forester“ i „eksiga“ dobili su titule „Odličan automobil“ 2009. godine. Ova značajna dostignuća dokazuju subaruov konstantan napor da razviju što bezbednije automobile.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: