Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Premijera Subaru BRZ Concept – STI u Los Anđelesu

Fudži Teška Industrija (FHI), japanski proizvođač automobila Subaru, upravo je saopštio da će na  salonu automobila u Los Anđelesu njihov novi sportski model pod nazivom „SUBARU BRZ CONCEPT STI“ imati svetsku premijeru.

„SUBARU BRZ CONCEPT STI“ je konceptni automobil izrađen na bazi sportskog modela „SUBARU BRZ“ koji je predstavljen po prvi put septembra meseca u Frankfurtu ove godine. Ovaj novi kompaktni sportski model sa pogonom na zadnjoj osovini razvijen je  kao zajednički projekat Subarua i Tojota Motor Korporacije. U njega je ugrađena subaruova moderna tehnologija bazirana na horizontalno postavljenom bokser motoru koja omogućuje pravo uživanje i izuzetnu bezbednost u vožnji zahvaljujući niskom težištu. U kombinaciji sa performansama čuvenog subaruovog sportskog brenda „STI“ ovaj konceptni automobil pruža vrhunske mogućnosti upravljanja.

Ovogodišnji salon automobila u Los Anđelesu održava se od 18 – 27. novembra, a novinari specijalizovanih automobilističkih redakcija imaće priliku da detaljno upoznaju izložene eksponate za vreme tzv.“novinarskih dana“ koji su organizovani dva dana pre zvaničnog otvaranja.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: