Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Volvo V60 na Beogradskoj nedelji mode

Vrhunac večeri trećeg dana Beogradske nedelje mode bila je prezentacija muške kolekcije poznatog italijanskog brenda Patrizia Pepe. Umesto klasične revije, posetioci su uživali u klupskoj atmosferi, a gosti su na modnu pistu „stigli“ crvenim, luksuzno opremljenim Volvoom V60. Zagasito svetlo, strobovi, glasna muzika, ćaskanje uz Absolut koktele… bili su deo performansa, koji je uspešno režirao popularni glumac Vladimir Aleksić.

Među poznatim ličnostima-učesnicima neobične modne revije bili su i Miša Obradović, Dejan Kolarov, Nikola Peković, Boško Jakovljević i Adrijana Belović, a vrhunac je bio nastup Tamare Bakić, koja se pojavila u neopank stilu, aludirajući na poznatu scenu iz klutnog filma Club 54.

 

Atmosfera je apsolutno osvojila publiku, koja je u potpunosti uživala u najnovijoj kolekciji ovog italijanskog brenda, ali pokazala i veliko interesovanje za jedan od stilski i tehnički najizazovnijih karavana, ne samo na našem, već i svetskom tržištu – Volvo V60. Pred publikom Beogradske nedelje mode je bila najizdašnije opremljena, R Design verzija, u čijoj specifikaciji su, između ostalog, navigacioni uređaj, električno preklopivi bočni retrovizori sa svetlom, unutrašnji retrovizor s automatskim zatamnjenjem, senzor za kišu, Bluetooth sinhronizacija za mobilni telefon, High Performance Multimedia sa ekranom od 7 inča, DVD, aktivna dual-Xenon svetla, grejanje prednjih sedišta, uređaj za pranje farova pod pritiskom, dodatno zatamnjena stakla, parking senzori napred i pozadi, srebrni krovni nosači itd.

R-Design paket čine još i dekorativni umeci na spoljašnjosti i u unutrašnjosti, dve izduvne cevi, specijalne patosnice, posebne verzije ručice menjača, volana i papučica, maska visokog sjaja, spušteno oslanjanje, presvlake sport u kombinaciji tekstil/koža, sportski izgled instrumenata, aluminijumski naplaci od 18 inča itd.

Volvo V60 R-Design

„Učesnika“ Beogradske nedelje mode – Volvo V60 R-Design pokreće dizel motor radne zapremine 1.984 cm³ sa 163 KS i impresivnim maksimalnim obrtnim momentom od 400 Nm, koji se na prednje točkove prenosi posredstvom šestostepenog automatskog menjača. Volvo V60 s tim pogonskim agregatom postiže maksimalnu brzinu od 215 km/h, od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,4 sekunde, u mešovitom ciklusu, po fabričkim podacima, prosečno troši šest litara dizela 100 km.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: