Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Volvo delovi sa trajnim popustom

Originalni rezervni delovi jeftiniji za 15 odsto

U saradnji sa principalom, ovlašćeni uvoznik i serviser Volvo automobila, beogradski Grand Motors, nedavno je za 15 odsto snizio cene originalnih rezervnih delova za sva putnička vozila te marke.

„Sniženje cena nije vremenski ograničeno – ima trajni karakter, jer nam je cilj da vlasnicima Volvo automobila u Srbiji omogućimo da svoja vozila održavaju i popravljaju na najbolji mogući način, time što koriste originalne rezervne delove“, kaže direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić. „Volvo automobil će ostati 100% Volvo samo ako se tokom eksploatacije u njega ugrađuju originalni Volvo delovi. Svaki surogat, odnosno deo koji ne nosi originalnu Volvo oznaku i žig, negativno utiče, pre svega, na bezbednosne i funkcionalne karakteristike vozila, a u krajnjem delovi iz ‘sive’ produkcije skraćuju vek i umanjuju vrednost vozila. Zato savetujemo da se originalni rezervni delovi kupuju tamo gde je i najpouzdanije – kod ovlašćenog uvoznika, kakav je u Srbiji samo Grand Motors“, kaže gospodin Arsić.

U Grand Motorsu savetuju da se i kompletno održavanje Volvo automobila poveri ovlašćenom servisu u poslovnom kompleksu na Novom Beogradu, koji ima i najsavremenije alate i visoko edukovane majstore za popravke i održavanje vozila ove marke.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: