Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Staro za novo – subvencije za kupovinu

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije o izmeni Uredbe o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine automobila proizvedenih u Republici Srbiji zamenom staro za novo u 2011, donetoj 27. oktobra, visina subvencije za domaća vozila s pogonom na gas povećava se sa 600 na 1000 evra dok za automobile s pogonom na benzin i dizel ostaje na snazi dosadašnji iznos subvencije od 600 evra (po srednjem kursu NBS).

Izmena uredbe stupa na snagu 24. novembra, osmog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku RS (objavljeno 16. novembra).

Fiat Automobili Srbija ponudio je kupcima Punto Classica s pogonom na benzin dodatni popust od 200 evra u sistemu prodaje staro za novo, tako da je ukupna ušteda 800 evra a početna cena s uračunatim PDV-om 5.999 evra (Punto Classic Actual). Za Punto Classic s dizel motorom dodatni popust iznosi 400 evra, pa je ukupno umanjenje cene 1000 evra. Cena verzije Dynamic A/C dizel u sistemu prodaje staro za novo je 8.699 evra.

Zelena inicijativa Vlade Republike Srbije, odnosno subvencija od 1000 evra za domaću proizvodnju vozila s pogonom na gas, spustila je cenu Fiat Punto Classica LPG na 7.699 evra za verziju Dynamic A/C.

Akcija traje do 31. decembra ili do isteka zaliha!

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: