Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Peugeot: Skuteri V-Clic i Tweet na letnjem sniženju

Posle uspešnih akcija za Speedfight i Kisbee Verano Motors je nastavio sa sniženjima za Peugeot skutere pod sloganom „U ritmu dobre vožnje“. Na velikom letnjem sniženju su dva veoma popularna modela V-Clic i Tweet zapremine motora 50 kubika čija je cena u proseku niža za 300 evra.

V-Clic najmladji član porodice Peugeot skutera ima cenu od 899 evra, a elegantni Tweet 1490 evra uz dve godine garancije. Ljubitelji dvotočkaša imaju priliku da skutere kupe na rate uz učešće od 30 odsto na 2, 3, ili 4 godine sa mesečnom ratom od 18 evra.

V-Clic ima motor snage od 2,9 ks, zapremina rezervoara 6,3 l. Pogodan za svaku vrstu posla po gradu, atraktivan, praktičan i udoban i time odličan izbor za skuteraše početnike.

Tweet je moderan i dobro izbalansiran skuter koji ispunjava najvažnije zahteve dvotočkaša u pogledu štedljivosti i efikasnosti. Tweet ima motor od 3,1 ks i rezervoar zapremine 5,5 l, a posebno se izdvaja napredna audio signalizacija kao i veliki točak od 16 inča što mu daje izuzetnu stabilnost.

Peugeot Tweet

Osim na sajtu peugeot-skuteri.rs skuteraši se o najnovijim akcijama mogu informisati i preko fan kluba Peugeot skuteri na Facebook-u.

Korisna adresa: www.peugeot-skuteri.rs

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: