Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Peugeot Kisbee skuter po super ceni

U okviru nastavka prolećne akcije „Verano Motors“ je za ljubitelje skutera snizio cenu još jednog skutera. Pod parolom „U ritmu dobre vožnje“ model Kisbee ima cenu od 999 evra, a Kisbee RS staje 1099 evra.

Skuteraši ovaj model mogu kupiti u bojama naranžasta, plava, bela i crna uz garanciju od dve godine i napomenu da su količine ograničene.

Mаli i lаk za upravljanje, Kisbee je skuter namenjen korišćenju u gradskim sredinama. Odlikuje ga moderan dizajn, a pokreće agregat zapremine 50ccm, sa maksimalnom snagom od 3,7 ks. Zahvaljujući rezervoaru od 6.2l ostvaruje domet do 200km, sa prosečnom potrošnjom goriva od 2.8l/km.

U prodajnom salonu u Vojvode Stepe 352 u Beogradu izložen je veliki broj modela i dodatne opreme gde zainteresovani mogu zakazati test vožnju ili isprobati neki od ponuđenih modela, a za one koji već voze Peugeot skutere na raspolaganju su i brzi servis i originalni delovi.

Osim na sajtu peugeot-skuteri.rs skuteraši se o najnovijim akcijama mogu informisati i preko fan kluba Peugeot skuteri na facebook-u.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: