Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Otkrijte Nissan – uz poklone i zabavu

Nissan-LF Auto centar, jedan od najuspešnijih Nissanovih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, od 20. do 22. aprila u svom prodajnom salonu na Novosadskom putu 73a u Zemunu, organizuje promotivno-prodajnu manifestaciju pod motom OTKRIJTE NISSAN, tokom koje se potencijalnim kupcima nude brojne pogodnosti.

„Svim zainteresovanima, bez obzira da li su već vlasnici Nissan automobila ili planiraju da to postanu, kao i zaljubljenicima u ovu marku, nudimo mogućnost da se u tri dana upoznaju sa kompletnim asortimanom putničkih vozila našeg principala, uključujući, prvi put, i izuzetno atraktivan sportski model 370Z, koji, specijalno za ovaj ’mini sajam’ stiže u naš prodajni salon“, kaže vlasnik i direktor Nissan – LF Auto centra, Srđan Đelić.

„U salonu će biti još jedno automobilsko iznenađenje, koje će takođe prvi put moći da se vidi u Nissan-LF Auto centru. Za sve koji se od 20. do 22. aprila odluče na kupovinu spremili smo i vredne poklone. Kao i do sada, potencijalnim kupcima nudimo mogućnost za kraću probnu vožnju najatraktivnijih modela. Trodnevno ’otkrivanje’  Nissana ćemo obogatiti i nekim zabavnim aktivnostima“, najavljuje gospodin Đelić.

Po broju isporučenih vozila, Nissan-LF Auto centar je u prodajno-servisnoj mreži Nissana u Srbiji u 2010. i 2011. godini bio vodeći koncesionar. I u 2012-toj, trećoj godini poslovanja, nastavio je da ostvaruje dobre prodajne rezultate koji opravdavaju moto firme: “NISSAN LF Auto Centar – mesto gde se kupuje NISSAN“.

Za detaljnije informacije, molimo kontaktirajte:
Nissan-LF Auto centar
E mail: [email protected]
Tel. 011/3774 165

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: