Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Opel lager lista dostupna na Internetu

Kompanija Opel je pokrenula novu i potpuno jedinstvenu web lokaciju zahvaljujući kojoj je svim potencijalnim kupcima omogućeno da do svog novog Opel vozila dođu na najlakši i najbrži način do sada.

www.opel-lager.rs je nova Internet stranica na kojoj se u svakom trenutku mogu pronaći ažurne, pouzdane i detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima. Na novom sajtu se mogu pronaći podaci o dilerima, modelima i njihovim karakteristikama, boji i paketu opreme, redovnim cenama, cenama sa popustima kao i akcijskim cenama. Obezbeđena je i brza pretraga, pa svi zainteresovani kupci mogu da pronađu automobil koji ih zanima preko odabira modela, boje ili dilerstva, a podaci su aktuelni i tačni jer se liste vozila svakodnevno ažuriraju. Ukoliko su budućem kupcu potrebne dodatne informacije, omogućeno ja da u kontakt sa dilerima stupi vrlo brzo i lako, jer se na sajtu mogu pronaći svi njihovi podaci – adresa i mapa, broj telefona, e-mail i Internet adresa.

Vozila koja se nalaze na dilerskim lagerima dostupna su odmah, dok je na vozila sa centralnog lagera potrebno sačekati najviše deset dana. Lista vozila na lageru obuhvata širok spektar različitih modela sa sjajnim paketima opreme, koji će sigurno odgovoriti i na najzahtevnije potrebe kupaca, a sve to po veoma povoljnim cenama.

Ova nova opcija značajno skraćuje vreme i napor prilikom odabira automobila, jer su sve informacije dostupne istog trenutka i na jednom mestu. Opel će i u budućnosti nastaviti da brojnim iznenađenjima i pogodnostima nagrađuje svoje verne ljubitelje.

Koristan link: www.opel-lager.rs

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: