Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Novi prodavac i serviser vozila Ford u Crnoj Gori

Kompanija Pegasus sa Cetinja novi ovlašćeni prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford

Potpisivanjem ugovora sa generalnim uvoznikom Forda za Srbiju i Crnu Goru, Grand Motorsom, kompanija Pegasus d.o.o. sa Cetinja od nedavno je postala novi zvaničan prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford u Crnoj Gori.

Ford Pegasus Cetinje

Pegasus ima višegogodišnje iskustvo u automobilskom biznisu. Kompanija je nastala kao sestrinska firma Efel Travela iz Podgorice, koji je ovlašćeni prodavac i serviser za vozila Mazda od 2006-te, takođe i zastupnik renomiranih proizvođača motornih ulja i maziva Mobil i Eni (bivši Agip).

Prodajni salon i servis novog Fordovog prodavca i servisera u Crnoj Gori se nalaze na istoj adresi na Cetinju, u ulici Zagrablje bb. Salon ima površinu od 170 m² (sa dve kancelarije) i u njemu mogu da se izlože tri do četiri automobila. Servis se prostire na površini od 200 m², opremljen je sa tri dizalice i mestom za montažu i demontažu pneumatika. Jedna od dizalica služi za servisiranje lakih komercijalnih vozila Ford.

Ford Pegasus servis

U istom objektu se nalazi i magacin rezervnih delova, a potencijalnim kupcima i korisnicima servisnih usluga na raspolaganju je i parking sa više od 20 parking mesta. Prodaja automobila i delova i servis radnim danom su otvoreni od 8.30 do 16.30, a subotom od 8 do 14 časova.

Pegasus, kao i svi ovlašćeni Fordovi partneri, prodaje, održava i popravlja sva putnička i laka komercijalna vozila Ford namenjena evropskom tržištu, uz striktno poštovanje najrigoroznijih Fordovih standarda u ovoj oblasti, što znači da je servisni objekat opremljen savremenim dijagnostičkim uređajima i specijalnim alatima, dok se servisno osoblje kontinuirano obučava za stručno pružanje brzih i kvalitetnih usluga.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: