Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Najpovoljniji zimski servis za sve vozače Opela

Zimsko vreme donosi posebne, otežane uslove za koje bi svaki vozač trebalo na vreme da pripremi svoje vozilo. Opel je zato obezbedio posebne povoljnosti koje će vozačima omogućiti da na najbolji način, potpuno sigurno i bezbrižno dočekaju hladnije dane.

Za sve vlasnike Opela, u okviru zimske servisne akcije, obezbeđena je potpuno besplatna provera svih tečnosti u vozilu, kočionog sistema, akumulatora, svetlosne signalizacije i brisača. Pored toga, vozače koji svoj auto odvezu na proveru u neki od Opelovih ovlašćenih servisa, očekuje još jedna posebna povoljnost – ukoliko prilikom provere vozila budu utvrđeni bilo kakvi kvarovi ili nedostaci, korisnici će dobiti popust od čak 15 odsto na zamenjene delove i usluge rada.

Specijalne cene i uslovi nisu jedini razlozi zbog kojih je preporučeno Opel vozila proveravati u ovlašćenim servisima. Ovlašćeni servisi raspolažu obučenim i iskusnim mehaničarima, specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima, kao i najnovijim tehničkim informacijama koje omogućavaju brzo dijagnostikovanje i rešavanje eventualnih problema, što će svakom vozaču obezbediti uštedu vremena i novca, a istovremeno produžava život vozila i održava njegovu vrednost. Ovlašćeni servisi rade u skladu sa standardima i procedurama definisanim od strane proizvođača.

Opel ovom akcijom želi da na poseban način nagradi lojalnost svojih vozača i da im, pored značajne uštede, pruži maksimalnu bezbednost kako bi bili sigurni da se mogu osloniti na svoj automobil bilo kada i u bilo kojim uslovima.

Koristan link: opel.rs

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: