Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Jubilej u znaku Ford Focusa: 10 godina Grand Motorsa

Desetogodišnjica poslovanja obeležena letnjom žurkom, na kojoj je Focusu dodeljna statueta Automobila godine 2012. u Srbiji

Jubilarnu, desetu godišnjicu postojanja, Grand Motors, generalni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, obeleževa brojnim aktivnostima, a prva od njih je bila letnja žurka, održana 26. juna na spavu Splav, na levoj strani Save, u neposrednoj blizini restorana Ušće.

U novouređenom ambijentu Splava Grand Motors je ugostio predstavnike štampanih i elektronskih medija, poznate ličnosti iz sveta sporta i javnog života, poslovne partnere i vlasnike Fordovih vozila. Na Fordovoj žurki su se, među ostalim, pojavili sportski i tehnički direktori Košarkaškog kluba Partizan, Dragan Todorić i Mlađjan Šilobad, vlasnik modnog studija Click, Nenad Radujević, a moderator zanimljivog programa je bila poznata voditeljka Ivana Bajić.

Žurka je protekla u scenografskoj postavci i pod sloganom Anđeoski lep-đavolski dobar, koji je specijalno kreiran za novu generaciju automobila Ford Focus. Taj model je, naime, laureat titule Automobil godine 2012. u Srbiji, a okupljanje na Splavu je iskorišćeno da članovi žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije predstavnicima Grand Motorsa uruče statuetu koja se tradicionalno dodeljuje nosiocu tog laskavog priznanja.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: