Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Hondina letnja turneja po Srbiji

Ovog leta Honda Summer tour obići će Srbiju i proširiti zabavu na trgove Pančeva, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Mladenovca, Zlatibora i Beograda… Obilazak kreće od Pančeva 14. jula, a održavaće se svake subote do kraja avgusta. U toku trajanja Honda Summer tour-a raspisana je potraga za najkreativnijim odgovorom na pitanje “Zašto Honda?”.

16. jula na Honda Srbija Facebook stranici biće pokrenuta aplikacija za nagradni konkurs na temu “ Zašto Honda?“. Uz dobru muziku DJ-a, Honda tim i hostese, uzbudljive automobile i motocikle na Honda Summer tour-u najlakše je pronaći kreativno rešenje i inspiraciju za ovaj konkurs. Zanimljive ideje mogu biti u vidu šaljivog teksta ili poezije, fotografije ili video sadržaja. Kreacije mogu biti različite, moraju biti originalne, a za najbolje slede vredne nagrade. Više informacija od 16.jula na aplikaciji “Zašto Honda?” na Facebook.com/HondaSrbija.

Honda Summer tour je jedna od prilika gde se mogu bolje upoznati novi modeli motora, skutera, automobila i zakazati test vožnje, ili čak testirati na licu mesta. S obzirom na brojne tehnološke inovacije, Honda u svetu važi za brend sa drugačijom idejom, a kroz ovaj konkurs želimo da otkrijemo način na koji Srbija doživljava Hondu.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: