Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

“Hyundai klub“ proslavio 5 godina postojanja

U subotu 28.04.2012. u Country clubu “Babe“ održano je druženje članova Hyundai kluba kojim je obeleženo 5 godina postojanja ovog kluba. Članovi Hyundai kluba su na pomentom skupu  među prvima u Srbiji imali priliku da testiraju novi Hyundai i30.

Hyundai klub – mesto okupljanja vlasnika Hyundai automobila i ljubitelja Hyundai brenda postoji i uspešno funkcioniše punih 5 godina. Paralelno sa uspesima Hyundai brenda kako kod nas tako i u svetu i broj ljubitelja Hyundai automobila u našoj zemlji se sve više povećava što potvrđuje činjenica da Hyundai klub trenutno broji više od 1200 članova .

Novi Hyundai i30

Pre pet godina Hyundai klub je osnovan sa idejom da bude mesto okupljanja vlasnika Hyundai automobila. Od samog početka svog rada klub je veoma često okupljao vlasnike Hyundai automobila i ljubitelje brenda, kako u cilju zabave i opuštanja tako i u cilju razmene informacija, iskustava i znanja o Hyundai brendu. Članovi Hyundai kluba su gosti na svim prijemima povodom lansiranja novih Hyundai modela, na test vožnjama i na svima ostalim druženjima na kojima se susreću ljudi koji cene Hyundai brend.

Osim druženja i zabave Hyundai Auto Beograd je za članove svog kluba obezbedio i pogodnosti prilikom održavanja automobila i to: besplatni kontrolni pregled vozila i besplatini filter ulja prilikom redovnih servisnih pregleda. Na ovaj način je vlasnicima Hyundai automobila omogućeno da u svakom momentu provere ispravnost svog vozila i na taj način osiguraju kako svoju bezbednost tako i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Još intenzivnije aktivnosti  Hyundai Auto Beograda  vezane za Hyundai klub koje su planirane za ovu jubilarnu godinu svakako će doprineti da se trend rasta broja članova Hyundai kluba i u narednim godinama nastavi istim intenzitetom.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: