Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Scania uskoro na novoj adresi

Samo dva meseca od početka radova, već se naziru konture novog prodajno-servisnog centra u Krnješevcima. 

Na gradilištu buduće Scanijine „centrale“ za Srbiju, na dvadesetak od kilometara od Beograda, uz autoput prema Šidu, ovih dana je veoma živo: uređuju se prilazni put i veliki parking, grade pomoćni objekti i vrše pripreme za postavljanje zidova na već formiran betonski skelet glavne zgrade.

„Ukoliko vremenske prilike budu povoljne, računamo da će izvođač građevinskih radova, niška kompanija MD Gradnja Inženjering Transport, svoj deo posla obaviti po predviđenoj dinamciji, odnosno do kraja ove godine“, kaže diplomirani građevinski inženjer Vladimir Perić, iz beogradske kompanije Asmec Consultants, koja obavlja stručni nadzor.

„Naš novi kompleks u Krnješevcima, u koji Scania ulaže više miliona evra, u punoj funkciji bi trebalo da bude početkom proleća, jer je za ugradnju opreme i instalacija, kao i za završne radove potrebno još nekoliko meseci“, kaže direktor Scanie za Srbiju, Tomislav Popsavin.

Prodajno-servisni centar se nalazi u industrijskoj zoni, na nekoliko stotina metara od raskrsnice na autoputu E-75 sa koje se račvaju saobraćajnice za Šimanovce i Krnješevce. U ovoj zoni su već izgrađene „centrale“ za prodaju i servisiranje kamiona nekoliko renomiranih evropskih i svetskih proizvođača, robno-transportni i logistički centri i proizvodni objekti.

Scanijin centar se prostire na više od 28.000 kvadratnih metara, od čega će pod objektima biti oko 2.000 „kvadrata“. Pod krovom glavnog objekta će biti servis sa četiri ulaza (jedan sa kanalom), nekoliko dizalica i kranom, magacin rezervnih delova i kancelarijski prostor za sve službe – prodaju vozila i delova, finansijske usluge i prateće administrativne poslove.

Kompleks u Krnješevcima se gradi po svim standardima koje Scania primenjuje u svetu i biće jedan od najmodernijih u ovom delu Evrope, sa kapacitetima dovoljnim da ispune i buduće potrebe i zahteve kupaca i zaposlenih.

Za dalje informacije, molimo kontaktirajte:

SCANIA Srbija, Batajnički put 1,11080 Zemun
Tel. +381 11 316 20 86
e-mail: [email protected]
Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: