Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Polovni automobili u ponudi Hyundai Auto Beograda

Hyundai Auto Beograd osim svoje standardne delatnosti, prodaje novih automobila, kupcima na našem tržištu nudi i širok asortiman polovnih automobila. Kupci zainteresovani za “polovnjake“ u ponudi Hyundai Auto Beograda mogu pronaći: polovne Hyundai automobile koji su korišćeni kao službeni automobili, Hyundai polovna vozila koja su otkupljena od starih vlasnika,  polovna vozila drugih brendova kao i zamena „staro za novo“  polovnih Hyundai vozila ali i vozila bilo kojeg drugog brenda za novo Hyundai vozilo.

S obzirom da se jedan deo kupaca automobila u poslednje vreme, pre svega iz finansijskih razloga, opredeljuje za kupovinu polovnih automobila Hyundai Auto Beograd je i na taj način želeo da izađe u susret svojim kupcima i ponudio im polovne automobile po veoma povoljnim cenama.

Hyundai polovni automobili

Ukoliko se potencijalni kupac opredeli za kupovinu polovnog automobila koji je korišćen kao službeno vozilo, prednost ovakve kupovine je: vozilo je prešlo malo kilometara, još uvek se nalazi u garanciji, očuvano je, mogućnost kreditiranja kupaca putem banaka i leasinga i brza isporuka.

Ako izbor potencijalnog kupca bude polovno vozilo /Hyundai vozilo ili vozilo drugog brenda/ koje je otkupljeno od prethodnog vlasnika, pogodnosti su: povoljne cene, vozila u ponudi su otkupljena po sistemu “staro za novo“, mogućnost kreditiranja kupaca putem banaka i leasinga, brza isporuka.

Više informacija o polovnim automobilima iz ponude Hyundai Auto Beograda možete pogledati na sajtu http://polovnavozila.hyundai.co.rs/ ili se informisati putem telefona 011/2252-508

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: