Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Počela velika letnja servisna akcija Hyundai Auto Beograda

Od 01.07.2012. godine počela je velika letnja servisna akcija Hyundai Auto d.o.o. Beograda. Akcija traje do 31.08.2012. god. a za vreme trajanja akcije vlasnike Hyundai automobila očekuje niz pogodnosti.

I ove godine, već tradicionalno, Hyundai Auto d.o.o. Beograd pred sezonu godišnjih odmora, a u okviru već dobro poznate brige o svojim kupcima organizuje veliku letnju servisnu akciju u okviru koje vlasnicima Hyundai automobila nudi sledeće pogodnosti i usluge:

  • Besplatan pregled vozila pred put
  • Akcijske cene krovnih nosača za sve modele (i do 20% niže od redovnih)
  • Akcijske cene filtera vazduha kabine za sve modele
  • Dodatna oprema za sva vozila koja više nisu u proizvodnji  po više nego povoljnim cenama (do isteka zaliha)

U letnjim mesecima kada je, zbog godišnjih odmora, fluktuacija ljudi mnogo veća i kada je zbog letnjih vrućina pažnja vozača bitno smanjena, bezbednosti u saobraćaju se pridaje posebna pažnja. Hyundai Auto d.o.o. Beograd je dajući mogućnost vlasnicima Hyundai automobila da pred godišnji odmor obave besplatnu proveru i dijagnostiku vozila  na ovaj način još jednom želeo da da svoj doprinos globalnoj akciji posvećenoj povećanju  bezbednosti u saobraćaju ali i još jednom da pokaže posebnu brigu za svoje kupce po čemu je ovaj korejski proizvođač automobila nadaleko poznat.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: