Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Jaguar stigao u Srbiju

U novootvoreni salon Jaguara i Land Rovera, u sastavu poslovnog centra Grand Motorsa na Novom Beogradu, stigao je prvi Jaguarov automobil – jedan od najtraženijih modela ove marke, XF.

„Za ovim automobilom, u svim paketima opreme, u svetu vlada izuzetno interesovanje, na mnogim tržištima se čeka po nekoliko meseci. I kod nas je stigao tek mesec dana po otvaranju novog salona“, kaže direktor prodaje Jaguara i Land Rovera u Grand Motorsu, Dušan Vujasinović.

Izloženi primerak pokreće četvorocilindarski dizel motorom od 2.179 cm³ (163 KS, 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta pri 2.000 obrtaja u minutu), „sparen“ sa osmostepenim automatskim menjačem. Za ovu verziju fabrika deklariše maksimalnu brzinu od 209 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za 10,5 sekundi i prosečnu potrošnju (u kombinovanom ciklusu) od samo 4,9-5,1 litar na 100 km.

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

Prvi Jaguar u novom salonu na Novom Beogradu ima jedan od najviših paketa opreme – Premium Luxury, u kojem su, između ostalog, elektro podesivi retrovizori sa grejanjem i ugrađenim sistemom za kontrolu „mrtvog“ ugla, Xenon farovi sa automatskom nivelacijom nivoa, aluminijumski naplaci od 18 inča, prednji i zadnji parking senzori sa kamerom za vožnju unazad…

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

Jaguar XF enterijer

U unutrašnjosti su dvozonska klima, kožom obložena sedišta (elektro podešavanje vozačevog i suvozačevog sedišta, dve opcije za memorisanje pozicije sedišta, retrovizora i kola upravljača, lumbalno podešavanje vozačevog sedišta), trokraki kožom presvučen volan ispod kojeg su papučice za promenu stepena prenosa i komande za audio, tempomat i Bluetooth, audio oprema Meridian 380 W, sa 11 zvučnika, subwooferom, CD-om i MP3 kompaktibilnošću, Piano Black umeci od drveta na komadnoj tabli i delovima vrata, automatsko zatamljenje unutrašnjeg retrovizora itd.

Cena izloženog vozila je 55.610 evra u dinarskoj protivvrednosti, sa PDV-om.

Jaguar XF

Jaguar XF

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: