Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

Volvo V40 premijerno na sajmu u u Novom Sadu

Najnoviji model u Volvoovom proizvodnom programu, ujedno i jedno od najtraženijih vozila ove marke, V40, biće među retkim premijernim eksponatima na ovogodišnjem 12. sajmu Auto show – Novi Sad. Za prvo prikazivanje u Srbiji, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser, novobeogradski Grand Motors, odabrao je verziju sa dizel motorom od 1,56 litara (115 KS) i paketom opreme Momentum.

Prvi Volvoov petovratni hatchback u Srbiji se prodaje po početnoj ceni od 23.860 evra (u dinarskoj protivvrednosti), koliko sa svim dažbinama košta verzija Base sa dizel motorom od 1,56 litara i 115 KS.

Za prvih pet kupaca ovog automobila Grand Motors je obezbedio poseban popust i prigodne poklone.

Na sajmu u Novom Sadu će biti izložena i specijalna verzija SUV modela XC60 D4 AWD, sa dizel motorom od 2,4 litra (163 KS, 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta), napravljena u limitiranoj prodajnoj seriji sa posebnom opremom čiji se neki elementi ne doplaćuju. Tako kupac ovog vozila besplatno dobija originalan fabrički navigacioni uređaj sa mapom Srbije (sa dva besplatna ažuriranja) i besplatan zimski paket (aktivna Bi-Xenon svetla sa pranjem pod pritiskom i grejanje sedišta).

U paketu opreme ove verzije su još i High Performance muzički uređaj (sa DVD plejerom, 8 zvučnika od 45 W, Bluetooth hands free uređajem), elektro otvaranje prtljažnika, elektro sklopivi retrovizori sa parking svetlom, sistem za parkiranje sa parking senzorima, kožna sedišta i kožne obloge unutrašnjosti, aluminijumski naplaci od 18 inča, sportski (hromirani) paket usmerivača vazduha („spojlera“) i pragova, dve (takoše hromirane) izduvne cevi itd.

Specijalna akcijska cena ovako opremljenog XC60 je 39.990 evra, u dinarskoj protivrednosti. Za sve kupce Volvo automobila obezbeđena je besplatna pomoć na putu (24 h tokom cele godine) u Srbiji i Evropi.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: