Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

VW Cross Caddy: Robustan izgled za upotrebu na terenu

Od 2013. godine novi Cross Caddy će se pridružiti uspešnoj gami Cross modela pored modela Polo, Golf i Touran kako bi upotpunio porodicu Cross lifestyle.

Caddy Edition 30 se prilično razlikuje od standardnog Caddy-ja. Ipak, Cross Caddy „je korak ispred“: sa svojim upečatljivim felnama od 17 inča „Canyon“ opremljenim sa 205 / 50 R 17 gumama i novom „Viper Green“ bojom (poznata kod modela Scirocco), ovaj Caddy se primetno razlikuje od svakog drugog modela u gami.

Volkswagen Cross Caddy

Zahvaljujući svojim individualizovanim elementima spoljašnjosti novi Cross Caddy se može odmah prepoznati kao nezavisan model. Crne obloge kućišta točkova i bočnih pragova, kao i nižih ivica prednjih i zadnjih branika pružaju neravan izgled. Oni se znatno ističu u odnosu na druge ugradne elemente , koji su u boji karoserije i oni formiraju kohezivnu celinu sa bočnim pragovima, koji se uklapaju u vrata. Prednja i zadnja srebrna zaštita podvozja i opruge za zaštitu od bočnog udara na pragu upotpunjuju off-road izgled. Zatamnjeni zadnji bočni prozori i zadnje staklo, kao i zatamnjena grupa zadnjih svetala pružaju jasne vizuelne prepoznatljive osobine.

Volkswagen Cross Caddy enterijer

Pored felni i elemenata karoserije vozila novi Cross Caddy se može pohvaliti atraktivnom opremom: srebrne krovne šine, izduvne cevi u sjajnoj crnoj boji sa srebrnim ivicama, prednja sedišta sa dizajnom u dve nijanse, centralni naslon za ruku podesiv po visini i širini, volan i kožne obloge sa sivim šavom na ručici menjača stvaraju odgovarajući ambijent. Baziran na specifikaciji nivoa opreme Trendline, Cross Caddy je dostupan kao model sa pet ili sedam sedišta sa kratkim međuosovinskim rastojanjem i kod „Viper Green“ i kod drugih osam alternativnih boja.

Ono što je dostupno kod Cross Caddy-ja je celokupni asortiman motora. Ovo uključuje TSI, TDI, prirodni gas i LPG motore sa snagom od 63 kW (86 KS) do 125 kW (170 KS), plus verzije sa DSG i 4MOTION pogonom na četiri točka. Početkom 2013. godine, ovaj model će imati u ponudi skoro neograničen izbor motora.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: