Mojnoviauto.com - Vaš prvi sajt za kupovinu novih automobila

BMW nova vozila – 4 godine garancije i besplatnog redovnog održavanja

Delta Motors je pripremio najnovije pogodnosti za vlasnike svih novih BMW vozila: Kampanja „4 GODINE KAO STANDARD“ podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine i to od sada postaje standard. Takođe podrazumeva i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i izuzetne uslove finansiranja.

Da bi uživanje u vožnji učinili dužim, garancija i besplatno servisiranje svih BMW modela su produženi na 4 godine i to od sada postaje standard. Tu se podrazumeva 4 godine garancije (ili 100.000km) i 4 godine besplatnog redovnog servisiranja (ili 100.000km) za sva nova BMW vozila. Sada je vaša bezbrižnost duplo duža, tako da možete u potpunosti da se prepustite čarima vožnje.

U saradnji sa BMW Financial Services smo u prilici da vam ponudimo i izuzetne uslove finansiranja kako bismo izašli u susret potrebama klijenata. BMW Financial Services za svoje klijente u Srbiji nudi i usluge kasko osiguranja i osiguranja od autoodgovornosti koje pruža u saradnji sa svojim partnerom u poslu osiguranja, Delta Generali Osiguranjem.

Želimo takođe da vas obavestimo da vršimo otkup vašeg starog vozila u zamenu za novo po najpovoljnijim uslovima.

Za više informacija o samoj akciji, svi zainteresovani mogu pozvati 011 353 9900, ili posetiti BMW salon u Radničkoj 8 na Čukarici.

Podeli sa prijateljima:

Ostavite Vaš komentar: